KAJ POMENI TORMA?

Ime TORMA je do mene prišlo povsem spontano in ima v tem času in na tem mestu namen dobrega poslovnega povezovanja, dobrih želja za ljudi, dogodkov, običajev in zdravja. Preprosto, kot naročeno. Pravo ime za mojo dejavnost in vaše dobro. 

Beseda torma ima svoje vire na različnih koncih sveta. Če jo prevedemo iz madžarskega jezika, pomeni HREN (kar je mimogrede tudi moj priimek), za hren pa vemo, da je zelo zdravilen, saj vsebuje številne učinkovine, ki prečistijo telo.

Tudi v hindujskem jeziku se besede torma drži pomeni enak, pozitiven pomen, saj označuje ZDRAVJE in STABILNOST. Zanimivo je, da je torma v tibetankem budizmu okrašena figura stožičaste oblike (podobno kot hren), narejena iz ječmenove moke in masla in se uporablja kot prošnja za različne dobre namene.

V tibetanski medicini se lahko torma uporabi kot zdravilo za odvzem bolezni pri bolniku. Lahko jo uporabimo za pospešitev zaključka dejavnosti, tako da načrtujemo ponudbo torme ob začetku dejavnosti, s čimer spodbudimo njeno uspešnost.

TORMA,                    

Ledarska ulica 1, 1000 Ljubljana

E-mail: info@torma-events.com                                  

Tel.:    +386 (0)41 284 588                                                                                                         

 

*Vse fotografije na spletni strani so simbolične

                                                                                                               

  • Screenshot 2019-09-09 13.55.30
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 by Weby