''V Peruju je kaj videti, v prijetni manjši družbi pa je še toliko lepše odkrvati njegove zanimivosti. Vse se je poklopilo, sonce, trekingi, doživetje najbolj znanega, Machu Picchu, Titikaka, canjon Colce, kondorji in svobodo duha…

Možgani na off, oči na peclje in scan pokrajine – slike, ki te dvignjo v kasnjših slabih trenutkih… Mateja, hvala ! Bilo je popolno, pa še kdaj….!!!'

(Lidja Pavlovič, Celje)

''Program OK. Vodiči in ostalo osebje agencije je svoje delo opravilo profesionalno.''

(Vlado Polajnar, Železniki)

''Program je bil zelo pester in s strani agencije izveden tako, kot smo si ga zamislili. Šoferji so bili vedno točni in prijazni, vodniki na treku pa so bili strokovni in so upoštevali naše želje. Povedali so nam veliko novih informacij o zgodovini, rastljinstvu in živalih, ki smo jih srečevali po poti. Mesta so zelo zanimiva, ljudje pa prijazni in ustrežljivi, posebej na otoku Titikaka, kjer smo doživeli pristen stik z domačni, tako pri jedi kot pri njihovih običajih. Peru je res raznolika dežela, v se kateri prepletajo zgodovina Inkov, trekingi pod ledeniki in džungla. Preživela sem krasen dopust v super družbi. 

Hvala Mateja za vso organizacijo, dobro voljo in družbo. Priporočam, da pobegnete kdaj v njeni družbi kam v neznano.''

(Bernarda Hvala, Ljubljana)

20.6. - 8.7.2019

PERU - PO SKRIVNOSTNIH POTEH INKOV

V 18 dneh smo s pomočjo zanesljive lokalne agencije doživeli pravo avtentičnost Peruja. Od mesta Arequipe, trekinga po kanjonu Colca (indijanskih vasi), leta kondorjev, prečudovitega mesta Cusco z utrinki Inti Raymi festivala, pristnega doživetja pri domačinih na otokih jezera Titikaka od hrane, kulture (plesa), verovanja, spoznavanja načina delovanja komun in zadrug, pa vse do fascinantnega treka pod Divjo goro (ki je še nihče ni osvojil).

 

Pika na i pa je bil seveda Machu Picchu…skrivnostno mesto, ki te očara…prekrasno ga je doživeti ob sončnem vzhodu, ko se pokaže v vsej svoji veličini. Seže do srca :)

 

Potovanje je bilo polno naravnih vtisov, v večini po neobljudenih krajih. Odlična agencija je poskrbela, da smo bili na večini poti in bivanjih sami z domačini, kar je resnično vredno doživeti.

Oglejte si video in foto utrinke s potovanja po Peruju

Potovanje v Peru, junij 2019.
Potovanje v Peru, junij 2019 (praženje sveže kave)
Potovanje v Peru, junij 2019 (kondorjev let)

TORMA,                    

Ledarska ulica 1, 1000 Ljubljana

E-mail: info@torma-events.com                                  

Tel.:    +386 (0)41 284 588                                                                                                         

 

*Vse fotografije na spletni strani so simbolične

                                                                                                               

  • Screenshot 2019-09-09 13.55.30
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 by Weby